Real Madrid'de Jude Bellingham idmanda sakatlandı
AA

İspanya'nın takımında forma giyen İngiliz oyuncu Jude Bellingham sakatlandı.

Real Madrid kulübünden yapılan açıklamada, doktor kontrollerinin ardından Bellingham'ın sağ bacağının arka adalesinde tespit edildiği bildirildi.

İspanyol basını, Bellingham'ın sahalara dönmesinin bir ayı bulacağını iddia etti.

"TARAFTAR MBAPPE'Yİ GÖRMEK İÇİN HEYECANLANIYOR"

Diğer yandan sezonun ilk maçında deplasmanda Real Mallorca ile berabere kaldıktan sonra 25 Ağustos'da sahasında Real Valladolid'e karşı oynayacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, basın toplantısı düzenledi.

Ancelotti, yeni transfer Mbappe'nin ilk defa Santiago Bernabeu Stadı'nda taraftarının karşısına çıkacak olmasıyla ilgili soruya, şu yanıtı verdi:

Mbappe için çok güzel bir gün olacak. Taraftar onu görmek için heyecanlanıyor.

"RODRYGO OLAYI DİYE BİR ŞEY YOK"

Mbappe, Bellingham ve Vinicius üçlüsünün sürekli basında yer almasının Rodrygo'yu rahatsız ettiği yönündeki iddialara da cevap veren Ancelotti, şu değerlendirmede bulundu:

Rodrygo ile görüşme yaptım. Bana çok memnun olduğunu söyledi ve yazılanları sosyal medyada kendisinin yazdığı iddialarını yalanladı. Yani bizim açımızdan Rodrygo olayı diye bir şey yok.

"HAK ETTİĞİ DAKİKALARI ALACAKTIR"

Brezilyalı yeni transfer Endrick'in henüz oynamamasıyla ilgili ise İtalyan teknik adam, şu görüşü savundu:

Takıma oldukça iyi uyum sağladı ve iyi durumda. Etkileyici bir kalitesi var. Takımdaki rekabeti dikkate alarak hak ettiği dakikaları alacaktır.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)