
Süper Lig'de ilk yarıyı 8 maçta 8 galibiyetle 42 puanla lider olarak tamamlayan Galatasaray, devre arasında kadrosunu güçlendirmeye devam etmek istiyor. Ancak bunun önünde ufak bir engel bulunuyor: FIFA.
FIFA, Galatasaray'ın transfer tahtasını eski teknik direktör ve futbolculara hakedişlerini ödemediği gerekçesiyle kapattı.

Torrent dahil 4 isim dava etti
Galatasaray'ı alacakları için dava eden isimlerse şöyle: Geçen sezon Fatih Terim'in yerine getirilen Domenec Torrent, futbolcular Ryan Babel, Sofien Feghouli, Omar Elabdellaoui.
Oyuncular alacaklarının yanı sıra maç başı prim ve bonusları ile ev kirasını içeren kalemler için Galatasaray'ı FIFA'ya şikâyet ettiler. Ayrıca alacaklarına yüzde 10 faiz işletilmesini de istediler.
Pazartesi kaldırılacak
Transfer tahtasının kapanmasının ardından Galatasaray yönetimi çalışmalara başladı. Pazartesi borçların kapatılacağı öğrenildi.
Yasağın kalkmasının ardından Sivassporlu Uğur Çiftçi transferi açıklanacak.

Daha Fazla Yorum Yükle
0 Yorum Yapılmış