AA

Süper Lig'in 6. haftasında 20 Eylül Cuma günü Mersin'de Hatayspor ile karşılaşacak FK, mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşil-beyazlı ekibin Bodrum İlçe Stadı'nda basına açık gerçekleştirdiği antrenmanı kulüp başkanı Fikret Öztürk, asbaşkan Selahattin Polat, yönetim kurulu üyeleri Ali Şafak Öztürk, Aşkın Demir ve İsmail Erdoğan da izledi. Öztürk ve yöneticiler, takıma moral konuşması yaptı.

"ONLARA İNANIYORUM"

Öztürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Süper Lig'in ilk yarısını iyi bir noktada tamamlamak istediklerini söyledi.

Başakşehir maçında takımın motivasyonunu çok iyi gördüğünü belirten Öztürk, şunları dedi:

Arkadaşlarımızın son maçta takım olduğunu gördük. Onlara inanıyorum ve önümüzdeki maçlarda Bodrum FK olarak çok iyi yerlerde olacağımıza içten inancımı tekrar etmek istiyorum.

TAŞDEMİR, TRANSFERLERİN ADAPTE OLMASINI DEĞERLENDİRDİ

Teknik direktör İsmet Taşdemir de Başakşehir'e karşı iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ancak sahadan puansız ayrıldıklarını, bunun kendilerini üzdüğünü dile getirdi.

Taşdemir, şu şekilde konuştu:

Yeni gelen oyuncuların takıma tam adapte olamamaları, takımımızda çok az antrenman yapmaları belki de son maçta koparabileceğimiz noktaları getirmedi.

SEFERI, TAKIMDAN MEMNUN

Takımın yeni transferi Taulant Seferi ise geldiği ilk günden itibaren takımın motivasyonunu çok yüksek gördüğünü ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)