Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar'dan transfer açıklaması
Haber Merkezi

Beşiktaş, Süper Lig'in ilk haftasında konuk olduğu Samsunspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Mete Vardar, "Güzel bir sezon başlangıcı yaptık. İki kupa, daha sonrasında lige başladık ve 2-0 net bir galibiyet. Tüm takımlara hayırlı bir sezon diliyorum. Güzelliklerin konuşulduğu bir sene ve sonunda da Beşiktaş'ın şampiyonluk kupasını aldığı bir sene olur umarım. Ama önemli olan Türk futbolunun yükselmesi için güzelliklerin anıldığı bir sene olması önemli. Özellikle başkanımız Hasan Arat'ın da bununla ilgili çok net ifadeleri var. Tüm kulüplere başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"UMUT EDİYORUM DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Başkanı Yüksel Yıldırım'a teşekkür eden Vardar, galibiyeti Hüseyin Yücel'e armağan ettiğini söyleyerek, "Kupayla başladık, iyi bir galibiyet aldık ama geride kaldı. Umut ediyorum bu şekilde daha da iyi olacağız. Yüksel Yıldırım'a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar. Bu 3 puanı ikinci başkanımız Hüseyin Yücel'in doğum günü. Ona ve camiasına armağan ediyoruz" dedi.

"TRANSFER KONUŞMAK YANLIŞ OLUR"

Transferle ilgili soruya cevap veren Vardar, "Bugün transferi konuşmak sahada olan oyunculara yanlış olur. Bugün 3 puanı kutlayalım daha sonra o konulara bakarız" şeklinde konuştu.