Beşiktaş'ın gol kralı futbolcusu Mario Gomez'in son hali! Görenler şaşırıyor
Haber Merkezi

Beşiktaş'ın 2015-2016 sezonundaki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve o sezon gol krallığına ulaşan Alman yıldız Mario Gomez, futbolseverlerin hafızasında silinmez bir iz bıraktı.

Temmuz 2020'de aktif futbol hayatına son veren Gomez, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından hala büyük bir özlemle anılıyor.

Son olarak geçtiğimiz aylarda Başkanı Hasan Arat ile görüşen 39 yaşındaki eski golcü, adeta yıllara meydan okudu.

Eski formunu ve fit görünümünü korumaya devam eden Gomez’in, hala gençlik günlerindeki gibi enerjik ve dinç olması görenleri şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ın unutulmaz golcüsünün bu görüntüsü, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

GOMEZ'İN SON HALİ HAYRAN BIRAKTI

Mario Gomez’in son hali, Beşiktaşlı taraftarlar arasında nostaljik anıları canlandırırken, "Gomez hala formunda!" yorumlarına da neden oldu.

Şu anda Leipzig'de teknik sorumlu olan Gomez'in herhangi bir görevle yeniden Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği ise merak konusu.

Eski Alman futbolcu, 2013-2015 yılları arasında Fiorentina'da oynadı ve 45 maçta 14 gol, 5 asistlik katkı sağladı. 2015-2016 sezonunda Beşiktaş formasını terleten Alman futbolcu, 41 maçta 28 gol atarken, 6 asist yaptı.