Burak Yılmaz'dan Beşiktaş açıklaması: Ateşten gömlek giydim
Haber Merkezi

Süper Lig ekibi Kayserispor'un teknik direktörlüğü yapan Burak Yılmaz, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta geçen sezon önce yardımcı antrenörlük görevi yapan ardından teknik direktörlük görevini yürüten Yılmaz, siyah-beyazlı takımdaki dönemine dair itiraflarda bulundu.

Değerli bir sezon geçirdiklerini belirtti

Burak Yılmaz, Kayseri'deki ilk günlerine değinerek sözlerine başladı ve geçen sezonun çok kırılgan ama değerli bir sezon olduğunu söyledi.

"Kartal Kayra istediğim bir oyuncu"

Takımın yıldızlarından Mehdi Bourabia'nın geleceği hakkında konuşan Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

Mehdi Bourabia bizimle devam edecek. Kartal Kayra da istediğim bir oyuncu. Onunla da devam etmek istiyoruz. Yurt dışı olmazsa Kayserispor'da oynayacağına dair sözü var.

"Transfer tahtamız ne yazık ki kapalı"

Transfer yapamıyor olmalarını değerlendiren Yılmaz, şunları dedi:

Transfer tahtamız ne yazık ki kapalı. Birçok insan bizi zayıf halka olarak görüyor. Bunun böyle olmadığını kanıtlayacağız. Bizim için çok güzel bir meydan okuma.

"Devam etmemin iyi olacağı kararını almışlar"

Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna gelen ve ardından ayrılıkla biten serüveni hakkında konuşan Burak Yılmaz, şu sözleri sarf etti:

Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş, benim devam etmemin iyi olacağı kararını almışlar.

"Montella'nın yardımcısı olacaktım, Beşiktaş'ta kaldım"

O dönemde Montella'nın yardımcısı olacağını ve mantık olarak oraya gitmenin daha doğru olabileceğini belirten Yılmaz, kalbiyle hareket ederek Beşiktaş'ta kaldığını ve ateşten gömleği giydiğini söyledi.

"Bailly benden özür diledi"

"En çok eleştirildiğim konu Bailly konusuydu. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Bailly, bana satırlar dolusu özürler içeren bir mesaj attı." diye ekleyen 39 yaşındaki çalıştırıcı, "Aklımda ve kalbimde Kayserispor'dan başka en ufak bir şey yok." diyerek sözlerini noktaladı.