Cimbom'da Misimovic sesleri

Baptista, Jan Polak, Diego, Rosicky ve Kallström derken Galatasaray yönetimi gizliden gizliye orta sahaya Wolfsburg'un yıldız ismi Misimovic'e teklif götürmeye hazırlanıyor. Alman basınında gündeme bomba gibi düşen habere göre 17 Milyon euro olan bonservis bedelini indirmek için görüşmeye başlayan Galatasaray yönetimi, Boşnak yıldız ile menejerler vasıtasıyla görüşerek olumlu bir cevap almak istiyor.


Zvjezdan Misimović Kimdir: Bosna-Hersekli futbolcu.
Futbola ilk olarak SV Nord Lerchenau, TSV Forstenried, SV Gartenstadt Trudering gibi amatör takımlarda başlamıştır. 2000 yılında Bayern Münih 'e transfer olmuştur. Ancak Bayern Münih 'in a takımında oynayamayan Misimović, çoğunlukla Bayern Münih II kadrosunda yer almıştır. 2004-05 sezonu başında VfL Bochum 'a transfer olmuş ve burada 3 sezon boyunca 90 maçta 21 gol atmıştır. 2007-08 sezonunda 1. FC Nürnberg 'de oynayan futbolcu, 2008-09 sezonu başında 4 milyon € karşılığında VfL Wolfsburg 'a transfer olmuştur.
Milli takımının formasını ilk kez 18 Şubat 2004 tarihinde Makedonya 'ya karşı giymiştir. Şimdiye kadar 32 kere milli takım formasını giyen Misimović, Bosna-Hersek Millî Takımı 'nın en önemli kozlarından birisidir.