Dries Mertens'ten Ciro Immobile sözleri
Haber Merkezi

Yeni sezon hazırlıkları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ve 2. kamp için Avusturya'ya giden Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, çarpıcı açıklamalara imza attı.

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport'a konuşan Mertens, birçok konu hakkında görüşlerini bildirdi.

"Burada sadece bir tane Ciro var, sıraya girmen lazım' dedim"

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile için konuşan 37 yaşındaki futbolcu, oğluyla İtalyan yıldızın isminin aynı olmasına dikkat çekti ve şunları dedi:

Beşiktaş'a transferinden önce Ciro Immobile'yi aradım, telefonla konuştuk. Buraya gelmesinden dolayı mutluyum. Ona, 'Burada sadece bir tane Ciro var, sıraya girmen lazım' dedim. Şaka bir yana, mutluyum. Süper Lig'i seçen bir diğer harika forvet o.

"Yeni sezonun benim son sezonum olup olmayacağını bilmiyorum"

Futbolu bırakıp bırakmayacağıyla ilgili değerlendirmede bulunan Mertens, şu sözleri sarf etti:

Yeni sezonun benim son sezonum olup olmayacağını bilmiyorum. Bunu daha sonra göreceğiz. Beni önemli hissettiren ve etrafımı güçlü oyuncularla saran bir kulüp buldum. İstanbul'da kendinizi iyi hissediyorsunuz. Şehir çok büyük, harika bir deneyim.

"İtalya'da kalsaydım Salernitana'yı seçerdim"

"Sarri, Lazio'dayken oraya gitmeye yakın mıydın?" sorusunu cevaplayan tecrübeli yıldız, şu ifadeleri kullandı:

Hayır. İlgilenmedim çünkü Napoli'de geçirdiğim yılların ardından başka bir Serie A kulübünde oynamak istemedim. Yurt dışına transfer olmayı tercih ettim ve Galatasaray'ı seçtim. İtalya'da kalsaydım Salernitana'yı seçerdim. Böylece Napoli'de yaşamaya devam edebilirdim.