Haber Merkezi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda karşılaştığı Lille karşısında istediği sonucu alamadı.

İlk maçı 2-1 kaybeden Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan rövanş mücadelesinde 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda etti.

Normal süresini 1-0 Fenerbahçe'nin önde tamamladığı maçta, sarı-lacivertli takımın golü 90+1'de Lille'li oyuncu Diakite'nin kendi kalesine attığı golle geldi.

Uzatma dakikalarında 109. dakikada Lille'den Aissa Mandi kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Ancak, bu dezavantaja rağmen, Lille'e beraberliği getiren golü 118. dakikada penaltıdan Jonathan David kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Şampiyonlar Ligi play off turuna kalan taraf Lille olurken Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmış oldu.

EN-NESYRI KÖTÜ OYNADI

Öte yandan mücadele 1-0 devam ederken Jose Mourinho'nun 3 santrforu da sahaya sürmesi dikkat çekti.

63. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın yerine oyuna giren Youssef En-Nesyri'nin performansı sınıfta kaldı.

Hava toplarında başarısız olan Faslı futbolcu, top kontrollerinde de oldukça kötü bir oyun sergiledi.

Takıma hücum anlamında bir şey katamayan deneyimli golcünün sonradan girdiği 3. maçında da etkisiz bir oyun sergilemesi taraftarları da korkuttu.

"FASLI SLIMANI" YAKIŞTIRMASI

Kullanıcılar sosyal medyada, "Faslı Slimani aldık." şeklinde yorum yaparken, 20 milyon euroya transfer edilen forvetin önümüzdeki maçlardaki performansı da şimdiden merak konusu oldu.

3 maçta 82 dakika sahada kalan Nesyri, geçen sezon Sevilla formasıyla 41 maçta 20 gol 3 asistle oynamıştı.