Gökhan İnler, Beşiktaş'tan ayrıldı
ensonhaber.com

Beşiktaş, Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler'e veda etti.

2016-2017 sezonunda siyah-beyazlı takımla şampiyonluk yaşayan, geçtiğimiz sezon ise ikinci kez takımla sözleşme imzalayan Gökhan, İtalya Serie A ekibi Udinese'de sportif direktör görevine başlayacak.

da deneyimli futbolcuyla ilgili resmi internet sitesinden veda mesajı yayınladı ve yeni görevinde başarılar diledi.

"Gökhan İnler’le vedalaşıyoruz"

Yapılan açıklamada, şöyle denildi:

Kulübümüzde görev aldığı iki ayrı dönemde de Beşiktaşlılık duruşuna yakışır mücadelesiyle fark oluşturan, armamızı her ortamda layıkıyla temsil eden futbolcumuz Gökhan İnler’le vedalaşıyoruz. Takımımızın formasıyla şampiyonluk kazanan, saha içinde ve dışında genç oyunculara verdiği destekle örnek olan Gökhan İnler’e İtalya’nın Udinese kulübünde yapacağı sportif direktörlük görevinde başarılar diliyoruz.

Resmi maça çıkmadı

Sezon başında yeniden kadroya katılan 40 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş formasıyla resmi maça çıkmadı.

Gökhan İnler, yalnızca Süleyman Seba anısına Sakaryaspor'la oynanan özel maçta forma giymişti.

Gökhan İnler'den sitem dolu veda mesajı

Öte yandan Gökhan İnler de veda mesajı paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İnler, şu ifadeleri kullandı:

Bugün aile ile vedalaşma vakti… Beşiktaş ile iki ayrı dönemde geçirdiğim süre içerisinde bugüne kadar faydalı olmak adına elimden gelen gayreti gösterdim. Maddi ve manevi çok fedakarlıklar yaptım ama bunu asla dile getirmedim. Kırgınlıklarım da oldu, zaman zaman belli dönemlerde şahıslar tarafından haksızlığa uğradığım da… Ancak hiçbir zaman bunlardan bahsetmedim çünkü sevdiğimin, Beşiktaş’ın zarar görmesini asla istemedim.

"Hayatımın hiçbir döneminde maddi konuları öncelik etmedim." diyen Gökhan İnler, şunları dedi:

Yalan haberler de yapıldı ama yine de sessiz kaldım çünkü Beşiktaş’ın benden önce daha önemli konuları olduğunu düşünerek gündem meşgul etmemeyi tercih ettim. Son dönemde bana gösterdiği yaklaşımla desteğini eksik etmeyen başkanımız Sayın Hasan Arat’a ve Sayın Mete Vardar’a çok teşekkür ederim. Ve elbette siyah beyazlı renkler altında olduğum ve olmadığım zamanda da mesajlarıyla bana sıcak yaklaşımlarını gösteren taraftarlarımıza yürekten teşekkür ederim. Hoşçakalın.