Immobile'den Beşiktaş açıklaması
Haber Merkezi

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, İtalya'dan ayrılmak üzereyken havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Artık yeni bir macera başlıyor"

Beşiktaş'a imza atmak için İstanbul uçağına giden Ciro Immobile, havaalanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Lazio taraftarlarına selamlar. 8 harika yıl geçirdik, her şey muhteşemdi. Artık yeni bir macera başlıyor. Harika bir aşk hikayesiydi ama hepsinin olduğu gibi bunun da bir başlangıcı ve sonu olmalı. Son günlerde taraftarlar beni ne kadar sevdiklerini gösterdiler. Beşiktaş'tan teklif geldi. Biz istikrarı Türkiye'de de bulacağız. Ailem ve başkanla Beşiktaş'tan gelen teklifi konuştuk ve oraya gitmeye karar verdik. Marco Baroni harika bir teknik direktör, Lazio da genç ve istekli bir takım.

17 numaralı formayı giyecek

İtalyan golcünün, Beşiktaş'ta Lazio'da olduğu gibi 17 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

23.00'te İstanbul'da

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Ciro Immobile'nin 23.00'te İstanbul'da olacağı öğrenildi. Başarılı futbolcu için taraftarların Atatürk Havalimanı'nda karşılama düzenleyeceği belirtildi.

Lazio'ya veda etti

İtalyan basınından La Repubblica'ya konuşan Ciro Immobile, Lazio'ya veda etti. 34 yaşındaki yıldız forvet açıklamasında şu sözleri dile getirdi:

"Benim için bugün çok üzücü bir gün. Ayrılma anı gerçekten geldiğinde, bu zordur."

2 yılı olmasına rağmen Beşiktaş'a gitmek istedi

Ciro Immobile, Lazio ile 2 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktı. Yıldız futbolcu, siyah-beyazlıların teklifini kabul etti.

Kariyerinde 329 golü var

Ciro Immobile, kariyeri boyunca 593 maçta forma giydi. Yıldız futbolcu, toplamda 329 gol sevinci yaşadı. Ciro Immobile, takım arkadaşlarına 75 asist yaptı.

Salernitana altyapısında yetişen Ciro Immobile daha sonra Sorrento, Juventus, Siena, Grosseto, Pescara, Genoa, Torino, Borussia Dortmund, Sevilla ve Lazio'da oynadı.