John Carew için açıklama var

John Carew için açıklama var

Başkan İbrahim Kızıl tahliye edildikten sonra rahat bir nefes alan ve transfer çalışmalarına hemen başlayan Gaziantepspor bombayı patlatıyor. Daha önce Eskişehirsporlu Serdar Özbayraktar ve Antalyasporlu Ali Turan'ı renklerine bağlayan kırmızı-siyahlılar, forvet hattınımüthiş bir isimle güçlendirmeyi hedefliyor: John Carew.

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Norveçli dev forvet, geçtiğimiz sezonu İngiltere'deWest HamUnited'ta geçirdi. Transfer görüşmelerini yürüten Gaziantepspor yöneticisi Mustafa Kızıl, detayları AMK'ya anlattı.

KIZIL: CAREW BİZİ ÖNERİLDİ

Kızıl, "Carew bize önerildi. Bonservisi elinde olan bir futbolcu. Ücreti de çok fazla değil. Rakamları paylaşmak doğru olmaz. Hocamızla konuyu görüşeceğiz, Hikmet Karaman'ın vereceği karar çok önemli. Oyuncuyla kurulan temasın olumlu geçtiğini söyleyebiliriz" dedi. Oldukça sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını vurgulayan Kızıl, "Taraftarlarımıza böyle bir hediye vermek güzel olur. Ancak kesin olarak bitmiş bi durumyok. Durumu enine boyuna tartacağız" ifadesini kullandı.

CAREW GÜÇÜL FİZİĞİYLE RAKİPLERİN BAŞ BELASI

1.96 boyundaki Carew 2004- 2005'te Beşiktaş'ta 24maçta forma giymiş, 13 gol atmıştı. Norveç Milli Takımı'nın da tümyaş gruplarında görev alan 33 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon West Ham United'ta beklentilerin uzağında kaldı. 19 maçta sahaya çıkan Carew, iki gol attı. Golcü kimliğinden ziyade güçlü fiziğiyle rakip savunmaların baş belası olan deneyimli oyuncu Gaziantepspor'a gelmesi halinde hiç şüphesiz ki Muhammet ve Cenk çok daha fazla rahatlayacak!