Serge Aurier, Galatasaray'a veda etti! Jose Mourinho'ya göndermede de bulundu
ensonhaber.com

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Michy Batshuayi'yi renklerine bağlayan, Hakim Ziyech ve Dries Mertens'i takımda tutan sarı-kırmızılılarda bir veda yaşandı.

Galatasaray'a geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer olan ve yalnızca 4 resmi maçta forma şansı bulan Fildişi Sahilli oyuncu Serge Aurier, takımdan ayrıldığını duyurdu.

3.7 milyon euro piyasa değerine sahip savunma oyuncusu mesajında Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'ya da göndermede bulundu.

"Hayatım boyunca kalbimdesiniz"

Aurier yaptığı paylaşımda, şunları dedi:

Herkese Selamun Aleyküm, sevgili taraftarlar öncelikle sabrınız ve kısa da olsa sevginiz için teşekkür etmek istiyorum. Çok eğlendim tabii ki Afrika Kupası finali sırasında yaşadığım sakatlık nedeniyle buraya gelmek için istediğim her şeyi veremediğim ve gösteremediğim için çok üzgünüm, bu bana çok zaman kaybettirdi. Bana güvendikleri için kulübe teşekkür etmek istiyorum, Bu yolculuk boyunca beni sadakatle desteklediğiniz için teşekkür ederim. Şampiyon olduk, biz tek kelimeyle Türkiye'nin en iyi kulübüyüz. Hayatım boyunca kalbimdesiniz ve nerede olursam olayım sizi savunacağım! Başarı ve mutluluk dolu iyi bir sezon geçirin, teşekkürler Gala!

"Evrendeki en iyi koçu işe alabilirler, asla bizden daha iyi olamazlar"

Mourinho göndermesi ve Batshuayi transferi için ise tecrübeli sağ bek, şu ifadeleri kullandı:

Evrendeki en iyi koçu işe alabilirler, asla bizden daha iyi olamazlar ahahahahah. Michy'ye iyi bakın, kazanan takıma geldi o gerçek bir karşılamayı hak ediyor.