30 milyon euro gözden çıkarıldı! Liverpool, Barış Alper Yılmaz'ın peşinde
Haber Merkezi

Geçtiğimiz sezon formasıyla gösterdiği istikrarlı performansın ardından A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosuna davet edilen Barış Alper Yılmaz, turnuvada sergilediği performansla dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

Birçok takım tarafından takip edilen milli futbolcu için en ciddi adayın İngiltere devi Liverpool olduğu ileri sürüldü.

30 milyon euro gözden çıkarıldı

Team Talk'ta yer alan habere göre; İngiliz temsilcisi, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna kazandırmak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

24 yaşındaki futbolcunun oyun tarzının eski yıldız Gareth Bale'e benzediği ifade edilen haberde, Liverpool'un 30 milyon euroluk bir bonservis bedelini gözden çıkarabileceği belirtildi.

Liverpool, dışında da talipleri var

Haberde Barış Alper Yılmaz'ın Liverpool ile birlikte Arsenal, Tottenham ve West Ham United'ın da radarında olduğu belirtilirken, Borussia Dortmund'un da bir ilgisinin olduğu vurgulandı.

Galatasaray açıklama yapmıştı

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Avrupa futbol kamuoyunun dikkatini çeken milli futbolcu Barış Alper'e gelen teklifleri düşünmeden reddettiklerini söylemişti.

Piyasa değeri 20 milyon euro

Galatasaray'a 2021-2022 sezonun başında Ankara Keçiörengücü'nden transfer olan Barış Alper, sarı-kırmızılı formayla 108 resmi maça çıktı.

20 milyon euro piyasa değeri bulunan başarılı futbolcu, bu maçlarda 11 gol ve 14 asistle mücadele etti.