Angel Di Maria, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedi
ensonhaber.com

dönemine hızlı bir giriş yaparak Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı renklerine bağlayan Beşiktaş'ta, sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılara, uzun süredir gündeminde yer alan Angel Di Maria'dan kötü haber geldi.

Beşiktaş'ın teklifini reddetti

Radio Continental'de yer alan habere göre; Beşiktaş'ın Di Maria'ya sunduğu 2 yıllık sözleşme teklifi, yıldız futbolcu tarafından reddedildi.

Tecrübeli ismin, siyah-beyazlı ekibin kurmayları ile Amerika Birleşik Devletleri'nde bir araya geldiği ve masada anlaşmanın sağlanamadığı aktarıldı.

Ülkesine geri dönecek

Buna göre 36 yaşındaki hücum oyuncusunun, futbola başladığı kulüp olan Rosario Central'e geri döneceği ileri sürüldü.

Angel Di Maria'nın memleketi Arjantin'e dönme isteğinin olduğu vurgulanırken taraflar arasında sözleşmenin imzalandığı ifade edildi.

Geçen sezon 48 maçta oynadı

Di Maria, 2007 yılında Rosario Central'den Benfica'ya 8 milyon euroya transfer olmuş ve ilk yurt dışı deneyimini yaşamıştı.

Kariyerinde Real Madrid, Manchester United, PSG ve Juventus gibi dev kulüplerin formasını giyen yıldız futbolcu, geride kalan sezonda Benfica forması ile 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.