Barış Alper Yılmaz için rüya gibi teklif! Premier Lig devi kesenin ağzını açtı
Haber Merkezi

Geride bıraktığımız sezon formasıyla dikkatleri üzerine çeken ve 2024 Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği performansla beğenileri toplayan Barış Alper Yılmaz’a üç talip birden çıktı.

Ajansspor'da yer alan habere göre Rusya Premier Lig ekiplerinden Zenit’in ve Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’ın Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz’ı transfer etmek istediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekibe 24 yaşındaki sağ kanat için Rus devi 30 milyon euro teklif etmeye hazırlanırken Alman ekip Stuttgart'ı ise 20-25 milyon euro civarı teklif götürmeye hazırlandığı belirtildi.

En büyük teklif Premier Lig'den

Öte yandan Premier Lig devi West Ham da Barış Alper Yılmaz'ı isteyen kulüpler arasında.

Sarı-kırmızılı takımın 35 milyon euro civarında bir teklif beklemesi üzerine harekete geçen İngilizler, bu parayı vermek için kolları sıvadı.

EURO 2024 performansıyla Barış Alper'in çok daha yüksek fiyatlara ulaşabileceğini düşünen West Ham yönetimi bu rakamı vermek için imkanları zorluyor.

71 maça çıktı

2023-2024 sezonunda Galatasaray formasıyla ve Türkiye Milli Takımı formasıyla 71 maça çıkan Barış Alper Yılmaz, yer aldığı mücadelelerde 9 gol 13 asistlik performans gösterdi.