Beşiktaş'ta Friedel açıkladı! Di Maria ve Hummels dahil 6 futbolcu listede
Haber Merkezi

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonun çalışmalarına hız veren Beşiktaş, iki yıldız için teklif yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kulüp Danışmanı Brad Friedel, teknik direktör Giovanni van Brockhorst'un istediği Angel Di Maria ve Mats Hummels için resmi teklif yaptıklarını belirtti.

Di Maria'nın sözleşmesi bitti

Bu isimlerden 36 yaşındaki sağ açık Angel Di Maria'nın Benfica ile sözleşmesi sona ermiş durumda.

Temmuz 2019'da Bayern'den Borussia Dortmund'a 30 milyon euroya giden 25 yaşındaki stoper Hummels'in de sarı-siyahlılardan ayrılması kesinleşmiş durumda.

4 isimle görüşüyor

Bu nedenle Beşiktaş doğrudan oyuncuların menajerlerine teklif yaptı.

Siyah-beyazlıların görüştüğü isimler şu şekilde:

Albert Grönbaek: Bodo/Glimt forması giyen merkez orta saha oyuncusu için temaslarını sürdüren Beşiktaş, geçen sezon 27 maçta 14 gol atıp 3 de asist yapan futbolcu için Norveç ekibiyle görüşüyor.

Aymeric Laporte: Hummels ile görüşen ve Gabriel Paulista'yi kadrosuna katan Beşiktaş, savunmaya tecrübeli bir yıldız daha getirmek istiyor. Siyah-beyazlıların bonservisi Al-Nassr'da olan Aymeric Laporte ile ilgilendiği öne sürüldü.

Al-Nassr'ın kısa süre önce Laporte'ye gelen 6 milyon euroluk bir teklifi geri çevirdiği biliniyor.

Bertuğ Yıldırım: Cenk Tosun ile sözleşme uzatma görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, listesinde Rennes'de forma giyen Bertuğ Yıldırım'a da yer verdi. Genç futbolcunun siyah-beyazlı takıma transferi için şartların oluşması bekleniyor.

Yusuf Yazıcı: 2 sezon önce yeniden Trabzonspor'a kiralık olarak gelen Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezonu Lille'de geçirmiş ve oldukça iyi bir performans sergilemişti.

Orta sahada yerli rotasyonu yapmak isteyen Beşiktaş, Fransız ekibiyle sözleşmesi sona eren milli futbolcuyla da görüşmelerini sürdürüyor.