Haber Merkezi

çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta hareketli bir gündem yaşanıyor.

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar, 4. transferini gerçekleştirdi.

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi renklerine bağlayan Beşiktaş, yaz transfer dönemindeki ilk yerli takviyesini Can Keleş'le yaptı.

Fatih Karagümrük ve kulüpleri, transfer için anlaşmaya varıldığını ve genç futbolcunun gelecek sezon siyah-beyazlı formayı giyeceğini duyurdu.

"Beşiktaş’a transferi konusunda anlaşmış bulunmaktayız"

Karagümrük'ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

Kamuoyuna duyuru

Oyuncumuz Can Keleş’in Beşiktaş’a transferi konusunda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Ayrıca transfer sürecinde tüm transfer etiğine uyan Beşiktaş Kulübü’ne teşekkür ederiz.

"Beşiktaş’a hoş geldin Can Keleş!"

Beşiktaş'tan yapılan videolu paylaşımda ise şöyle denildi:

İçe katetmeye ''biraz'' erken başladı…

Beşiktaş’a hoş geldin Can Keleş!

Bonservisi ve maaşı belli oldu

Beşiktaş, genç futbolcunun transferi için İstanbul ekibi ile 2.5 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. Can Keleş ise 21 milyon TL maaş kazanacak.

Geçen sezon 39 maça çıktı

22 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon 35’i Süper Lig, 4’ü Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 39 maçta kırmızı-siyahlı formayı giydi ve 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.