Fenerbahçe, Omar Fayed ile görüşmelere başladı

döneminin hareketli ekiplerinden olan Fenerbahçe, kadrosuna bir takviye daha yaptı.

İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, stoper bölgesi için Rodrigo Becao ve Alexander Djiku'nun ardından bir hamle daha gerçekleştirdi.

Fenerbahçe, 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed'i renklerine bağlamak üzere görüşmelere başladı.

"Transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildi"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

2023-24 sezonunun yapılanmasını sürdüren Futbol Şubemiz, Takımımızın önümüzdeki dönem yapılanması adına da adımlar atıyor. Kulübümüz, yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i renklerine bağlamak üzere görüşmelere başladı. Oyuncu, sağlık kontrolleri ve ileri Transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildi. Resmi süreçlerin ardından bir süre Futbol Takımımızla çalışmalara katılacak olan Fayed’in kariyer planlamasına, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda ilerleyen günlerde karar verilecek; kamuoyu bu doğrultuda bilgilendirilecektir.

Omar Fayed kimdir?

Omar Fayed 4 Temmuz 2003 yılında Mısır'da dünyaya geldi. El Mokawloon takımında forma giyen 20 yaşındaki savunma oyuncusu Omar Fayed'in güncel piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre 500 bin Euro.

Omar Fayed, Mokawloon formasıyla 29 maçta forma giydi. Genç oyuncu Mısır U20 ve U23 milli takımlarının formasınıda 6 kez giydi.