Fenerbahçe, Sander Berge'nin peşinde
Haber Merkezi

Yaz döneminin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe'de hareketlilik devam ediyor.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, bir ismi daha kadrosuna katmayı hedefliyor.

Mourinho, orta saha istiyor

Orta saha bölgesine bir takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler, rotayı İngiltere'ye çevirdi.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda 6 numarayı güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Sander Berge'yi transfer etmek için temaslarını sıklaştırdı.

Fenerbahçe resmen istedi

Sports Digitale'nin geçtiğimiz hafta yaptığı habere göre; Fenerbahçe, Burnley forması giyen Sander Berge'nin durumunu sormuştu.

Bu transferde yeni bir gelişme daha yaşandı.

Sarı-lacivertliler, gelecek sezon İngiltere Championship'te mücadele edecek Burnley'e Norveçli oyuncu için resmi transfer teklifi yaptı.

Transferin önümüzdeki günlerde olumlu veya olumsuz sonuçlanması beklenirken 1.95 boyundaki futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Piyasa değeri 20 milyon euro

20 milyon euro piyasa değeri bulunan 26 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezonunun başında Sheffield United'dan Burnley'e transfer olmuştu.

13.9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğu Burnley ile 40 resmi maça çıkan defansif orta saha 2 gol ve 2 asistle mücadele etti.