Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi
Haber Merkezi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Lugano'yu 4-3'lük skorla yenerek rövanş öncesi avantajı eline alan ve sezona moralli başlayan Fenerbahçe'de, hareketliliği devam ediyor.

24 Haziran tarihinde başlayan yaz transfer döneminde kadrosunu Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin'le güçlendiren sarı-lacivertliler, bir futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Fenerbahçe, uzun süredir görüşme halinde olduğu Sevilla forması giyen Faslı forvet Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna kattığını duyurdu.

"Görüşmelere başlanmıştır"

Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir.

En-Nesyri paylaşımı

Öte yandan de sosyal medya hesabından Jose Mourinho paylaşımında bulunarak En-Nesyri'nin gol sevincine gönderme yaptı ve transferi duyurdu.

5 sezondur Sevilla'da oynuyor

Beş sezondur Sevilla forması giyen En-Nesyri, bu takımda çıktığı 196 maçta 73 gole imza attı. 27 yaşındaki futbolcu geçen sezonu ise 20 golle tamamladı.

Piyasa değeri 20 milyon euro

20 milyon euro piyasa değeri bulunan En-Nesyri, İspanya'da Sevilla dışında Leganes ve Malaga formaları da giydi. Faslı forvetin milli formayla ise 60 maçta 17 golü bulunuyor.