Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifi bulundu
Haber Merkezi

Fenerbahçe, özellikle İngiltere'den gelen transfer söylentileriyle gündeme gelen Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığına karşı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ferdi'nin ayrılık ihtimalinin artmasıyla birlikte sarı-lacivertli ekip, sol bek pozisyonu için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Lecce'den Patrick Dorgu'nun maliyetini inceleyen Fenerbahçe, son olarak Sergio Reguilon'u gündemine aldı.

MOURINHO'NUN TERCİHİYDİ

Jose Mourinho'nun Tottenham'daki teknik direktörlük döneminde, 2020 yılında 30 milyon euro karşılığında Real Madrid'den transfer edilen İspanyol yıldız, o dönemde Mourinho'nun favori oyuncularından biri olarak anılıyordu.

KİRALIK GEÇEN SEZON

Mourinho'nun Tottenham'dan ayrılmasından sonra Reguilon, kulüpte zorluklar yaşamaya başladı. İlk olarak Atletico Madrid'e kiralanan 27 yaşındaki oyuncu, geçen sezonun ilk yarısını Manchester United'da, ikinci yarısını ise Brentford'da geçirdi.

TRANSFERİN ŞARTLARI

Fenerbahçe, Tottenham'ın planlarında yer almayan Reguilon'u kiralamak istiyor. Ancak İngiliz kulübü, oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle bu seçeneğe sıcak bakmıyor.

Transferin gerçekleşmesi için zorunlu satın alma opsiyonunun dahil edilmesi durumunda, anlaşmanın sağlanma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Sarı-lacivertli ekip, bu transfer döneminde şu ana kadar 48 milyon Euro harcama yaptı.

En az iki orta saha transferi daha planlayan Fenerbahçe, bütçeyi zorlamamak adına zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralama seçeneğini değerlendirebilir.

Reguilon transferiyle ilgili önümüzdeki günlerde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.