Kim Min-Jae'ye scout markajı
Haber Merkezi

Fenerbahçeli Kim Min-Jae, Güney Kore'nin AFC Dünya Kupası Elemeleri'nde bugün İran ile oynayacağı maçta forma giyecek.

Bonservisi sarı-lacivertli kulüpte olan ancak Hull City'de kiralık olarak forma giyen Allahyar da İran'ın kadrosunda bulunuyor. Ancak sakatlığı nedeniyle görev alması beklenmiyor.

KIM MIN-JAE'YE ÖZEL TAKİP

Bu durumdan daha önemlisi ise gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kim'in, scoutlar tarafından izlenecek olması.

Kim Min-Jae'ye scout markajı

NAPOLİ PUSUDA

Akşam'da yer alan habere göre; bugünkü maçta da Kim'in özel misafirleri olacak ve yıldız ismi tribünden özel olarak takip edecek.

Kim Min-Jae'ye, İtalyan ekibi Napoli'nin ilgisi olduğu biliniyor. Bugünkü maçı İngiltere'den de bazı takımların scoutlarının izleyeceği belirtildi.

Kim Min-Jae'ye scout markajı

Fenerbahçe, sezon sonunda Kim Min-Jae'yi satarsa da yerine Yunan ekibi Olympiakos'un Senegalli stoperi Pape Abou Cisse'yi düşünüyor.