Trabzonspor, üç transferinin maliyetini açıkladı
Haber Merkezi

Süper Lig'de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor, transfere çok hızlı başladı.

Bordo-mavililer; Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram, Denis Draguş ve Ozan Tufan ile konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Yaşanan bu gelişme üzerine Trabzonspor, Denis Dragus transferi için Standard Liege ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

"1.7 milyon euro ödenecek"

KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Profesyonel futbolcu Denis Mihai Dragus'un Kulübümüze kesin transferi konusunda, Standard De Liege ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Standard De Liege'e sözleşme fesih bedeli olarak 1.700.000.-EUR 3(Üç) taksit halinde ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Denis Mihai Dragus ile 4(Dört) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.575.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 3,8'i oranında ödeme yapılacaktır.

32 maç 14 gol

24 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 32 maça çıkarken 14 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Barisic'in şartları

Trabzonspor, Rangers ile sözleşmesi biten Borna Barisic'i de kadrosuna kattığını açıkladı.

Bordo-mavili takımdan yapılan açıklamada Barisic ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Trabzonspor, Hırvat futbolcuya 1.5 milyon euro yıllık ücret ve 330 bin euro imza parası ödeyecek.

Trabzonspor'un açıklaması şu şekilde:

Serbest Statüde yer alan profesyonel futbolcu Borna Barisic ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

Her bir sezon için 1.500.000.-EUR garanti ücret ve 330.000.-EUR imza ücreti ödenecektir. Futbolcunun, 2025/2026 futbol sezonunda, Kulübümüzün Süper Lig maçlarının %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde mevcut sözleşme bir yıl uzayacak olup, futbolcuya 2026/2027 futbol sezonunda 1.500.000.-EUR garanti ücret ve 330.000.-EUR imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %4'ü oranında ödeme yapılacaktır.

Lundstram'la 3 yıllık sözleşme imzalandı

Trabzonspor, John Lundstram ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncuya her sezon için 1.5 milyon euro maaş artı 500 bin euro imza ücreti ödeneceği açıklandı.

İşte Trabzonspor'dan yapılan açıklama:

Serbest Statüde yer alan profesyonel futbolcu John David Lundstram ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.500.000.-EUR garanti ücret ve 500.000.-EUR imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3,8'i oranında ödeme yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.