Alacakaranlık'ın sevişme anı internette

Alacakaranlık'ın sevişme anı internette

Tüm dünyada merakla beklenen 'Alacakaranlık' serisinin dördüncü filminden sevişme sahneleri basına sızdı. Bu haftanın başında, henüz çekimleri bitmemiş olan "Breaking Dawn" filminin fotoğraflarını basına sızdıranların, kim yada kimlerin yaptığını bulamadıklarını belirtildi.

Robert Pattinson, vizyona girecek olan Alacakaranlık Efsanesi "Breaking Dawn – 1. Bölüm" bölümünde inanılmaz güzel bir sevişme sahnesi olduğunu söyledi. MTV News'a konuşan Pattinson, sinemaseverlerin Edward ile Bella'nın sevişme sahnesini izlediklerinde hayal kırıklığına uğramayacakları sözünü verdi.

EDWARD BELLA'YA KARŞI KOYMUYOR

"Sahneler gerçekten çok başarılı ve inanılmaz. Ön montajını izledim. Yönetmenimiz Bill Condon'un bu sahneyle ilgili müthiş fikirleri var." diyen Pattinson, Condon için asıl zorluğun bir yandan bu sahnenin erotik olması gerekirken, diğer yandan da Amerika Sinema Filmleri Birliği'nin getirdiği kısıtlamalara da uymak zorunda olması olduğunu söyledi. 'Twilight' serisinin yeni filmi 'Breaking Dawn'da vampir Edward, Bella'nın baştan çıkarıcı cazibesine karşı koymayı artık bırakıyor. Dördüncü filmde, evlenen ve Brezilya'ya balayına giden çiftin samimi sahneleri yer alıyor.

İlk üç filmde 24 yaşındaki Robert Pattinson tarafından canlandırılan Edward karakteri, insan sevgilisi Bella'ya istemeden de olsa zarar verebileceği gerekçesiyle onu reddediyordu. Ancak bu kez de Bella yarı insan-yarı vampir bir bebeğe hamile kalıyor ve bebek taze süt için annesinin kanını emmeye başlayınca yeni evli çiftin mutluluğu uzun sürmüyor. Filmin kalanı Bella'nın karnındaki doğmamış çocuğuyla mücadelesi ile geçiyor. Bu zor durumsa vampir Edward'ı insan Bella'nın ölmesine izin vermekle onu vampir yapmak arasında bir tercih yapmak zorunda bırakıyor. İki ayrı bölümden oluşan 'Breaking Dawn' ın ilk filmi tüm dünyada 18 Kasım 2011 tarihinde gösterime girecek.