
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kızı Ceyla Aysal'la öpüşürken görüntülenen Belçikalı eski sevgili Xavier Dirsehan Schoonjans, sohbet toplantılarında Ceyla Aysal'ın Mehmet Kırklar'a olan aşkının bittiğini ve evlenmeyeceklerini söylüyormuş.
Hürriyet'in haberine göre, Ceyla Aysal, annesi Ahu Aysal'ın sahibi olduğu, Kuruçeşme'deki Hotel Les Ottomans'ın genel müdürü Mehmet Kırklar'la evlilik hazırlığı yapıyordu. Mehmet Kırklar ile aile arasında nişanlanan ve yaz sonu evlenecek olan Aysal, önce düğün tarihini ertelemiş ardından da eski sevgilisi Belçikalı Xavier Dirsehan Schoonjans'la öpüşürken görüntülenmişti.
DÜĞÜNÜ ERTELEDİ
Ayrılacakları dedikoduları kulaktan kulağa dolaşan nişanlılar araya aile büyüklerinin girmesiyle yeniden barışmıştı. Ancak duyduğuma göre Aysal, düğünü şimdilik askıya almış. Belçikalı eski sevgili Xavier Dirsehan Schoonjans da sohbet ortamlarında Aysal'ın Mehmet Kırklar'a olan aşkının bittiğini ve evlenmeyeceklerini söylüyormuş.
Daha Fazla Yorum Yükle
0 Yorum Yapılmış