Eski manken David Beckham İspanyol mankenle yatakta basıldı iddiası olay oldu
ensonhaber.com

İngiliz yazar Tom Bower'ın yeni kitabı olay yarattı. "The House of Beckham" adlı kitapta yazılanlar yüzünden Beckham Ailesi yeniden gündeme geldi.

David'in yaşadığı iddia edilen birçok ilişkiyi listeleyen kitap, ünlü çift hakkında pek fazla yeni bilgi sunmuyor. Ancak yine de kitapta yer alan iddialar dünya magazininde gündemde.

Yasak aşklar

ABD medyasına konuşan bir kaynak, "Bu kitapta bilmediğimiz çok az şey olabilir fakat çiftin yaşadığı yasak aşklar ve aldatılma olaylarının hepsinin bir arada olması çok dikkat çekici." dedi.

Rebecca bastı

David Beckham'ın, eşi Victoria Beckham'ın 25 yıllık evlilikleri boyunca birçok kez aldattığı belirtilirken bir keresinde Beckham'ın yasak aşk yaşadığı yardımcıları Rebecca Loos'un, ünlü futbolcuyu bir mankenle yatakta bastığı da ortaya çıktı.

Cristiano Ronaldo'nun villasında partiledi

Bu olayın, Victoria'nın çılgınca Rebecca Loos'u arayıp David'in nerede olduğunu sormasıyla gerçekleştiği söyleniyor. David sabah saat üçte Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun villasındaki partiden ayrıldıktan sonra Rebecca onu yatak odasında buldu.

Esther Canadas

Loos, Beckham'ı Brezilyalı futbolcu Ronaldo'nun villasında gece 03.00'te bulurken, Beckham'ın yanında İspanyol Esther Canadas'ın da olduğu belirtildi. Loos'un Beckham'ı yataktan kaldırıp, "David, eşin telefonda" dediği de kayıtlara geçti.