Madonna bile kendini yenileyemiyor

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi önceki akşam Kıbrıs'ta sevenlerine bir konser verdi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, temmuz ayında çıkaracağı yeni albümünü de müjdeledi. Elektronik müziğin ön plana çıkmasıyla müzikte duygunun yok olduğunu dile getiren sanatçı, "Bir kısır döngü içine girildi, birçok sanatçı birbirinin etkisinde kalıyor. Hatta Madonna bile kendini yenileyemiyor, tekrar ediyor" dedi.

"ÇOCUĞUMA HAKSIZLIK EDEMEM"
Sevilen sanatçı, gazetecilerin "Çocuğunuzla birlikte sizi pek göremiyoruz. Birçok kişi gibi neden siz de çocuğunuzla parklarda görüntülenmiyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Buna hakkım yok. İki ünlü insanın çocuğu olarak dünyaya gelmek onun seçimi değil. Zamanı geldiğinde ‘Neden beni basının önüne attınız?' sorusuyla karşılaşmak istemiyoruz. Onun hakkına saygı duymak zorundayım."

"EŞİMLE AYNI PROJEDE OLMAK İSTERİM"
Aşkın Nur Yengi eşi Haluk Bilginer'le aynı projede yer almak istediklerini ancak henüz istedikleri gibi bir teklif gelmediğini belirtti. Yengi, "Haluk Bilginer işini en iyi yapan sanatçılar arasındadır. Eşimle aynı projede oynamaktan büyük haz duyarım" dedi.