Musti icralık oldu

Pop şarkıcısı Mustafa Sandal'ın Bodrum'un Gündoğan Beldesi'nde ortağı olduğu otele, bin 449 YTL'lik içki ve buz faturasının 6 aydır ödenmemesi nedeniyle icra takibi başlatıldı.

Popçu Mustafa Sandal'ın ortağı olduğu Bodrum'un Gündoğan Beldesi Kızılburun Mevkii'ndeki Mandal Otel'e, Buzdağı Ticaret ve Limited Şirketi'nden alınan bin 449 YTL'lik buz ve içki, küçük çaplı bir krize neden oldu.

6 aydır ödenmediği iddia edilen borç yüzünden popçu Sandal'ın ortağı olduğu 'Otto Gıda Restoran Otel Ve Eğlence Yerleri Limited Şirketi' hakkında Bodrum 2'nci İcra Müdürlüğü'nde 2007/3867 sayı ve 13.12.2007 tarih ile icra takibi başlatıldı.

İcra takibine itiraz edilmesi ve yaşanan mağduriyet nedeniyle, ayrıca Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi'nde dava açtıklarını belirten buz şirketinin avukatı Betül Koca, "Mustafa Sandal'ın yakınlarına ve otel yöneticilerine 6 aydır sürekli olarak faturayı ödemelerini söylememize rağmen sonuç alamadık. Sürekli müvekkillerimi oyalama yoluna gittiler. Meblağ çok büyük değil ancak, ünlü bir sanatçıya ait bir turistik tesis için komik olan bir rakamın ödenmek istenmemesi bizi hukuki yollara itti'' dedi.

Mandal Otel'in Sorumlu Müdürü Gülay Aslantepe ise, "Böyle bir borcumuz olduğunu hatırlamıyorum. Tesisimizde yılda 35- 40 bin YTL'lik gıda girişi yapılıyor. Kaldı ki bin 500 YTL'lik meblağ büyük bir meblağ değil. Madem icra takibi başlatmışlar, devam etsin. Karar kesinleşirse borcumuzu öderiz'' diye konuştu.changeTarget(document.getElementById("news_content"))