Haber Merkezi

Şarkıcı Sıla ile olan ilişkisi olaylı biten ünlü Ahmet Kural, Avukat Çağla Gizem Şahin ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Dört yıldır birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da düzenlenen bir törenle 18 Temmuz 2023'de hayatını birleştiren Ahmet Kural, yıl dönümünü kutladı.

"Seni çok seviyorum"

Ahmet Kural, evlilik yıl dönümünü sosyal medyada kutladı. Düğün görüntülerinin yer aldığı videoyu takipçileri ile paylaşan Kural altına "Seni çok seviyorum canım karıcığım... Bu videoda göbeği geçen geçmeyen herkese teşekkür ederim" notunu düştü.

Bebekleri var

Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural, ortak yaptıkları bir Instagram paylaşımıyla geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerinin müjdesini vermişti.

Geçtiğimiz haftalarda ise Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural’ın bebekleri dünyaya geldi. Çift ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Oğluna Kemal adını veren ikiliden Ahmet Kural, güzel haberi Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu.

Kemal Kural

Oğlunu kucağına alan Ahmet Kural, ‘’Bin aydan hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece bize ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah’ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiği oğlumuz Kemal Kural’la geldi. Her şey yolunda, Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik’’ ifadelerini kullanmıştı.