Oyuncu Arda Kural'dan paralel evren açıklaması!
ensonhaber.com

Bir dönem 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla genç kızların gönlüne taht kuran ünlü Arda Kural, yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor.

Kural katıldığı YouTube programında çarpıcı ifadeler kullandı.

"Evli bir adamım ama mutsuzum"

Kendisini iki farklı evrende yaşayan biri olarak tanımlayan Kural, "Şu an burası paralel evren. Ben asıl evrende kel, göbekli, evli bir adamım ama mutsuzum. Burada ise genç, deli dolu, gezen tozan, mutlu birisiyim. Zaten hayatım boyunca böyle birisi olmak istedim, hayatı dolu dolu yaşayan, gezen, eğlenmeyi seven birisiyim.

"Şu an 23 yaşındayım aslında"

42 yaşıma geldiğimde belirli olgunluğa ve istediklerime kavuşacağım, sonra bıraktığım yerden 23'e devam edeceğim dedim. Şu an 23 yaşındayım aslında.

"Tinerci arkadaşlarım var"

Sokakta yaşamak, acılar çekmek benim hayranlığım. Varoş bir hayattan geldiğim için sokakta kalmak ve acı çekmem hoşuma gidiyordu. Yaşadıklarım beni olgunlaştırdı. Anlatacak anılarım oldu, sokakta tinerci arkadaşlarım vardı.

Sektörde kalmayı başaramadım. Kariyerimin zirvesinde olduğum dönemde birçok engelle karşılaştım. 24 yaşında bir sinema filmi çektim ama beni bitirmek için herkes elinden geleni yaptı. Çok zorladım ama sonunda başaramadım ve pes ettim.

En büyük korkum değer verilmemek ve yalnız kalmak. Sokakta kaldığım dönem mutluydum, yalnız değildim." diye konuştu.

"Yıldız'ın kıskançlığı ilişkimizi bitirdi"

Yıldız Asyalı ile olan ilişkisinin kıskançlık yüzünden bittiğini açıklayan Kural, "Bana aşık olan kadın hayranlarımı kıskandı. İlişkimiz hayranlarımın sevgisi nedeniyle bitti. Yıldız'ın kıskançlığı ilişkimizi bitiren şey oldu" şeklinde konuştu.