Şarkıcı Demet Akalın'dan oyuncu Alina Boz yorumu:
ensonhaber.com

'Paramparça', 'Sevda'nın Bahçesi', 'Vatanım Sensin', 'Elimi Bırakma', 'Aşk 101' gibi yapımlarda rol alan Alina Boz, önceki akşam marka yüzü olduğu bir davete katıldı.

Eşi Umut Evirgen'in mekanında düzenlenen davette basın mensupları ile sohbet eden Alina Boz, tarzı ile de dikkat çekti. Boz, "Bugün karşınızda ışıl ışıl olmayı tercih ettim.

"Cildime yakışan her şeyi alırım"

Cildime yakışan her şeyi alırım ve giyerim. Benim dolabımda az ve öz parça vardır. Bir tişört alacaksam kaliteli ve uzun zaman kullanabileceğim aynı zamanda da bana yakışanı almayı tercih ediyorum." dedi.

"Güzel bir balayı yaptık"

Geçtiğimiz günlerde eşi Umut Evirgen ile birlikte Çeşme tatilinde olan Alina Boz, "Biz uzun zamandır tatildeyiz. Çeşme'deydik, Tolga ve Zeynep'i evlendirdik. Yurt dışı tatillerimiz de oldu. Güzel bir balayı yaptık. Umut da sağ olsun beni görmek istediğim her yere götürdü. Güzel tatiller yaptık ve güzel şeyler keşfettik." diyerek güldü.

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olmaya devam eden ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu sefer de Alina Boz’a ilişkin yaptığı yorum nedeniyle çok konuşuldu.

Alina Boz’a dair şaşırtan bir yorumda bulunan Demet Akalın, “Bu kız hamile.” ifadesini kullandı.

"Tanımıyorum. Suratı şiş kilo da almış"

Demet Akalın, "Nereden anladınız, bir arkadaşlığınız mı var?" sorusuna ise "Tanımıyorum. Suratı şiş, kilo da almış." diye yanıt verdi.