Selena Gomez resmen milyarder oldu
Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı ve yer aldığı projeler ve müzik listelerinde zirveye yerleşen şarkılarının yanı sıra servetiyle de adından söz ettiriyor.

Bloomberg'in haberine göre, 32 yaşındaki şarkıcı artık resmen milyarder statüsünde.

SERVETİ 1.3 MİLYAR DOLAR

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, Gomez'in toplam serveti 1,3 milyar dolara ulaştı.

GÜZELLİK MARKASI ÇIKARDI

Şarkıcı, servetinin büyük çoğunluğunu Rare Beauty adını taşıyan güzellik markasına borçlu.

Gomez'in yaklaşık 5 yıl önce kurduğu markanın değerinin 1 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.

Markasının başarısı sayesinde Gomez, aralarında Taylor Swift ve Rihanna gibi isimlerin yer aldığı "en genç kendi servetini yapan milyarder kadınlar" listesine girdi.

BAŞKA MARKALARLA DA ÇALIŞTI

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık markasını tanıtan ve ürün kalitesiyle tüketicilerden tam not alan Gomez, ayrıca lüks moda markaları Louis Vuitton, Coach ve Puma ile reklam anlaşmalarına imza attı.

OYUNCULUĞA DEVAM EDİYOR

Gomez'in Emmy adaylığı kazandığı "Only Murders in the Building" dizisinden ise sezon başına 6 milyon dolar kazandığı tahmin ediliyor.

Selena Gomez "Only Murders in the Building" adlı dizideki performansıyla komedi dalında En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi.

Kariyerinde ilk kez Emmy'ye aday gösterilen yıldız, tarihe geçti. Gomez, En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilen dördüncü Latin kökenli oyuncu oldu.

Daha önce bu kategoride aday gösterilen isimler Rita Moreno (9 to 5), America Ferrera (Ugly Betty) ve Jenna Ortega (Wednesday) olmuştu. Üçlü arasında kazanan tek kişi Ferrera'ydı.

TARİHE GEÇTİ

Bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde "Emilia Perez" filminin dört kadın oyuncusu, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü paylaşarak festival tarihine geçmişti.

Jacques Audiard imzalı filmin oyuncuları Zoe Saldana, Selena Gomez, Karla Sofía Gascón ve Adriana Paz, En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.