Sevgilim başkasıyla yatabilir diyen Cem Özer'den açıklama

A

Bir gazeteye verdiği röportajda, sevgilisinin başkası ile yatmasını aldatma saymayacağını söyleyerek, "Sevgilim başkasıyla yatabilir bunu aldatma saymam. Canı başka bir beden çekmiş. Bu doğal bir şey" diyen Cem Özer, tepkilerin ardından Hürriyet'ten Ömür Gedik'e konuştu;

"YAŞATMAM DESEM KAHRAMANDIM"

"Eşim, sevgilim aldatırsa yaşatmam, ya benimdir ya toprağındır deseydim kahramandım. Bazı kadınlar erkeklerdeki bu maço tavırlardan hoşlanıyor galiba. Zaten kadına şiddeti körükleyen de işte tam bu zihniyetteki insanlar. Ben konuşmamda bedenen aldatmayı kutsamadım ya da izin veren bir tavır takınmadım ama çok daha değerli bir şeye vurgu yaptım, ruhen aldatmanın daha kötü bir şey olduğunu söyledim.

AŞK MANADIR, BEDEN DEĞİLDİR

Bu bir icazet ya da izin verme değil, olası bir durum üzerine, anlayışlı olabileceğimin işareti. Aşk bir manadır, beden değildir. İnsan başka biriyle yatarsa bu bir hatadır ama kederini, mutluluğunu, sohbetini, kahkahanı sürekli olarak bir başkasıyla paylaşıyorsan asıl aldatma budur. Yatmak değil sabah birlikte kalkmak, günü geçirmek isteyeceğin insan önemlidir."

Cem Özer: Sevgilim başkasıyla yatabilir aldatma saymam

Sevgilim başkasıyla yatabilir diyen Cem Özer'den açıklama