Sharon Stone, 'Temel İçgüdü' filminin ikonik sahnesini tekrar canlandırdı
Haber Merkezi

32 yıl sonra aynı poz...

66 yaşındaki Sharon Stone, 'Temel İçgüdü' filmindeki ikonik sahnesini 32 yıl sonra kırmızı dantel iç çamaşırlarıyla yeniden canlandırdı.

Neredeyse ölümcül bir felç geçirdikten sonra milyonlar kaybettiğini iddia eden Stone, bu etkileyici sahneyi yeniden canlandırarak hayranlarını şaşırttı.

Sahne tartışmalara yol açmıştı

Temel İçgüdü filmindeki ünlü sorgulama sahnesinde karakteri Catherine, bacaklarını açıp kapatır ve iç çamaşırı giymemiş olması polisleri şaşkına çevirir.

Bu sahne o dönemde oldukça tartışmalıydı ve şimdi film tarihinin en meşhur sahnelerinden biri olarak kabul ediliyor.

Sharon, bu efsanevi sahneye atıfta bulunarak verdiği seksi iç çamaşırlarıyla inanılmaz figürünü gururla sergiledi.

"Teşhir edildim"

Bu sahne Sharon'ı bir gecede ünlü yapmış olsa da, geçmişte kameralar için kendini teşhir etmeye "kandırıldığını" iddia etti.

"The Beauty of Living Twice" adlı anılarında, yönetmen Paul Verhoeven'ın sahnenin ekranda görünmeyeceğine dair verdiği güvencelerin yalan olduğunu keşfettikten sonra öfkeyle tokat attığını ve ön gösterimden ayrıldığını anlattı.

Hastalığı yüzünden 18 milyon dolar kaybetti

The Reporter'a verdiği röportajda Sharon, felç nedeniyle çalışamadığı yıllarda film endüstrisinde 20 yılı aşkın bir süredir biriktirdiği 18 milyon doların buharlaştığını söyledi.

Stone, beyin hasarından kaynaklanan temel fonksiyonlarını geri kazanmakta zorlanırken, etrafındaki kişilerin parasını yanlış yönettiğini belirtti.

Felçten büyük ölçüde iyileşmesinin yedi yıl sürdüğünü belirten Stone, "Başarılarımdan dolayı 18 milyon dolar biriktirmiştim ama banka hesabıma geri döndüğümde hepsi gitmişti." dedi.

Ciddi semptomları anlattı

Tıbbi faturalar ve yıllarca süren terapiler nedeniyle maddi zorluklar yaşayan Stone, subaraknoid kanamanın neden olduğu ciddi semptomları anlattı.

Stone, "Dokuz gün boyunca beynime kan aktı, bu yüzden beynim yüzümün önüne itildi." dedi.