Ahmet Hakan'dan Ahmet Altan'a: Alçak adam
Haber Merkezi

Ahmet Altan, Doğan Medya'da Ergenekon tutuklularının ve onların ailelerinin konuşturulmasından dolayı Doğan Medya'yı hedef alıyordu.

Ahmet Hakan’ın “Yargılanacaksın Ahmet Altan” demesi üzerine başlayan tartışmada, Ahmet Altan son yazısında “Ben kendi kavgama kendim giderim… O yazıları ben yazdım, o yazıların sorumluluğunu da ben kendim taşırım. Sen niye kendi yazılarının sorumluluğunu tek başına taşıyamıyorsun? Niye başkalarını çağırmak istiyorsun?” demişti.

"Ahmet Altan'a hak ettiği dilden bir cevap" başlıklı yazısıyla Altan'a seslenen Ahmet Hakan, yazısında Ahmet Altan'a "alçak adam, kibirli hödük ve soytarı" nitelendirmelerinde bulundu.

"ALÇAK ADAM"

Ahmet Hakan'ın yazısından bir kısım;

O program, senin Fethullahçı özel yetkili mahkemelerin gibi kurgulanmayacak. Sadece senin adam gibi hesap vermen üzerine kurgulanacak.

Ve bana diyorsun ki... “Arkadaşlarını yanına almadan gel... Teke tek çıkalım.” * Onlar benim arkadaşlarım değil a be alçak adam!

Onlar benim adamlarım değil a be burnundan kıl aldırmaz madrabaz!

"KİBİRLİ HÖDÜK"

Onlar senin beni yenebileceğini düşündüğün bir ekran müsameresinin figüratif unsurları ya da yancıları değil a be kibirli hödük!

"İstesem ben de Cumartesi Anneleri’ni getiririm... Ama getirmiyorum” demişsin.

"MUGALATACI SOYTARI"

Soruyorum sana a be mugalatacı soytarı!

- Ergenekon’un hangi satırında Cumartesi Anneleri geçiyor?"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN