Burcu Özberk’ten deprem ilgili sert çıkış!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen felaketi 10 il de hissedildi. Büyük yıkımlara yol açan depremde hayatını kaybeden ve enkazdan çıkarılan depremzedeler için sosyal medyadan paylaşımlar yapılıyor.

Aşk Mantık İntikam’da Esra karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burcu Özberk, deprem felaketi ile ilgili yapılan paylaşımları eleştirdi.

Sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan Burcu Özberk, paylaşımındaki sözleriyle dikkat çekti. O sözlere takipçileri şaştı kaldı. İşte Burcu Özberk’in paylaşımı…

Burcu Özberk'ten dikkat çeken deprem paylaşımı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından yapılan sosyal medya paylaşımları Burcu Özberk'i çileden çıkardı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaşım yaptı:

“Hemen fotoğrafların videoların altına acıklı müzikler koyarak yaşanan felaketi normalleştirmeyin. Yıkılan evlerden çekilen fotoğrafları kolajlayıp, saçma sapan paylaşmayın! Depremzedeler hâlâ aç, susuz, hasta, korkuyor. Kalacak yerleri yok. Sosyal medyayı bir süre sadece yardım aracı ve iletişim aracı olarak kullanalım. Düşüncelerimiz, duygularımız bize kalsın bir süre, ne olacak?"