Derin dekolteli cüretkar pozu olay oldu! Galatasaray'ın yıldızı Icardi'nin eski eşi Wanda Nara'dan olay poz

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a transfer olan Icardi, transfer olma süreciyle Galatasaraylı futbolseverler tarafından sıklıkla gündeme gelmişti. Ünlü isim, 35 yaşında olduğu bilinen eşi ve menajeri Wanda Nara ile geçtiğimiz günlerde boşanmıştı. Ünlü çift, çalkantılı ayrılık sürecinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelmişti. Nara, bu kez derin dekolteli cesur pozuyla konuşuldu.

Wanda Nara derin göğüs dekoltesiyle mest etti!

Galatasaray'ın yıldızı dünyaca ünlü futbolcu Icardi'nin eşi Wanda Nara, eşi ile olan evliliklerini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Sürekli ayrılıp barışmalarıyla bilinen ve çalkantılı ilişkileriyle gündeme gelen ikilinin ilişkileri sıkça konuşulmuştu ve çift, değişik açıklamalarıyla duyanları şaşırtmıştı.

Çiftin yaşadığı ayrılık süreci, hem Türk taraftarların ilgi odağı olurken, yurt dışında çokça gündeme gelmiş ve Arjantin, İtalya ve Fransa medyası tarafından konuşulmuştu. Wanda ve Icardi'nin servetlerinin ise 60 milyon Euro değerinde olması duyanları şaşırtmıştı.

Icardi'nin boşandığı eşi Wanda Nara, bu kez cesur derin göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini büyüledi.

Çiftin yaşadığı ayrılık süreci, hem Türk taraftarların ilgi odağı olurken, yurt dışında çokça gündeme gelmiş ve Arjantin, İtalya ve Fransa medyası tarafından konuşulmuştu. Wanda ve Icardi ikilisinin servetlerinin ise 60 milyon Euro değerinde olması duyanları şaşırtmıştı.

Canlı yayında uygunsuz hareketler sergilemişti

Nara geçtiğimiz gün Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında sergilediği uygunsuz hareketle ise takipçilerinden tepki almıştı.

Icardi'nin boşandığı eşi Wanda Nara, bu defa cesur derin göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini mest etti.

"Icardi'ye kalp krizi geçirteceksin"

35 yaşında olan, 9 Aralık 1986 tarihinde dünyaya gelen Wanda'nın mayolu ve derin göğüs dekolteli pozuna takipçilerden bolca beğeni yağdı.

Ünlü futbolcu Icardi ile yaşadığı ayrıl barış ilişkisiyle gündeme gelen Nara'ya takipçilerinden "Icardi'ye kalp krizi geçirteceksin" yorumları geldi.

İşte 35 yaşındaki Wanda Nara'nın çok konuşulan bazı fotoğrafları...