Ertuğrul Özkök'ten erotik hikaye gibi köşe yazısı

Ertuğrul Özkök'ten erotik hikaye gibi köşe yazısı

Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliğinden ayrıldıktan sonra kadınlar üzerine yazdığı erotik yazılarıyla bilinen Özkök, psikiyatristi ile ilk tanışmasını yazdı.

EROTİK HİKAYE GİBİ KÖŞE YAZISI

Yine bir önceki yazıları gibi erotik hikayelere benzeyen üslupla yazısını kaleme alan Özkök, psikiyatristinin yazdığı "Aynı yatakta üçümüz" adlı kitabından etkilenerek kendisi ile görüştüğünü de yazısına ekledi.

İşte Özkök'ün birbirinden ilginç ve erotik hikayeleri aratmayan yazısından bazı bölümler;

"Karşımda valizin üzerine oturmuş bir kadın duruyor. . Valizin içinden dantel bir şey sarkıyor. Pervers kafam ilk bakışta onu, içimi gıcıklayan bir kombinezon gibi görüyor. Biraz daha dikkatle bakınca bunun bir masa veya yatak örtüsü olduğunu anlıyorum. Yine de bir masa örtüsünden, erotik bir obje yaratabilen kafama bir kere daha hayrari oluyorum. Altında bedenine yapışan deri bir pantolon var. Deri taklidi de olabilir ama bu benim için teferruattan ibaret. Çünkü gözüm aşağı inmiş ve fena halde ayağındaki kırmızı ayakkabıya takılmış vaziyette. Topuklann yüksekliği tam fantezi efsafıma uygun. Yine de "Acaba tabanı biraz daha ince olsaydı daha mı iyi olurdu" diye düşünmeden edemiyorum."

"Adı İlkim Öz ve benim resmen psikiyatrımdır"

İlkim Öz, elimi sıktıktan sonra gidip sandığın üzerine oturuyor. Ama ne oturuş... Ve biz, yazımın girişinde anlattığı o sahneye başlıyoruz. Kendimi, "Soprano" dizisinde kadın psikiyatra giden mahalli mafya babası Tony Soprano gibi hissediyorum. Onu diplerde sürünen bir erkek gözüyle süzerken sislerin içinden şu sözleri işitiyorum: "İster kadın ister erkek olsun eşi sık sık aldatmak bir kişilik ve davranış bozukluğudur." Konu beni ilgilendirmez ama, Allah'ın belası kafam bu cümleyi şöyle yorumluyor: "Demek ki, sık sık olmadığı takdirde, aldatma bir kişilik bozukluğu değilmiş..."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN