Kim Milyoner Olmak İster’de gergin anlar! Kenan İmirzalıoğlu dayanamadı...
Seda Yeşilyurt

ATV ekranlarının reyting rekortmeni bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana aynı heyecanla takip edilmeye ve yarışmacı toplamaya devam ediyor.

Kim Milyoner Olmak İster ile hafızalarda derin bir yere sahip olan Kenan Işık’ın ardından 2019 yılından bu yana Kenan İmirzalıoğlu’nun sunmaya devam ettiği programda dün akşam yaşanan anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yarışma koltuğunda oturan kişinin alaycı bir dille konuşması İmirzalıoğlu’nu kızdırdı o anlar ekran başındaki seyirciyi şaşkına uğrattı.

Kenan İmirzalıoğlu dayanamadı...

Yarışmanın 28 Temmuz Pazar akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde yarışmacı koltuğunda oturan 23 yaşındaki Elif, kendisinden bahsederken alaycı üslubu sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu kızdırdı.

Elif, yaptığı işi anlattıktan sonra İmirzalıoğlu’na "Anladınız mı bilmiyorum. Umarım anlamışsınızdır" demesinin ardından stüdyoda gerginlik zilleri çaldı.

Genç yarışmacının bu sözlerine gerilen İmirzalioğlu, 'Umarım anlatabilmişsindir. Biraz kendine yontarsan belki..." diyerek yanıt verdi. İmirzalioğlu daha sonrasında 'Benimde cahilliğim var. Altyapı hiç yok' dedi. Genç yarışmacı ise İmirzalioğlu'nun bu sözlerine 'Estağfurullah' diyerek karşılık vermesi ekran başındaki seyircilileri şaşkına çevirmeye yetti.