Musti ölümden döndü
Mustafa Sandal, 250 bin dolara satın aldığı Cirrus SR 20 uçağını kullanmak için eğitim alırken ölümden döndü. İki kez ciddi tehlike atlatan Sandal, yürekleri ağıza getirdi....



Mustafa Sandal'ın uçuş sevdası az kalsın bir faciayla bitecekti. Geçtiğimiz yıl 250 bin dolara Cirrus SR 20 model bir uçak satın alan Sandal, bu uçağı kullanabilmek için Hazerfan Havalanı'nda 50 saatlik bir eğitimden geçti. PPL denilen lisansı almak için eğitimin 20 saatini yalnız uçan Mustafa Sandal, Boğaz Köprüsü ve Büyükçekmece Gölü üzerinde iki ciddi tehlike atlattı. Büyükçekmece Gölü'nün üstünde son anda yaptığı manevrayla yürekleri ağıza getiren sanatçı, bu zorlu eğitim sonrası lisansını almayı başardı. Yaşadığı korkudan sonra uçma merakı daha da körüklenen Sandal, dostlarına tur attırmaya bile başladı.

BİR EKSİK EMINA
Uçuş merakını biraz olsun gideren Sandal'ın şimdi hayatında tek eksiği kaldı. Unutamadığı aşkı Emina Türkcan. Türkcan'ın kalbinde ayrı bir yeri olduğunu sık sık dostlarıyla paylaşan Mustafa Sandal, onun için ölümü bile göze alabileceğini söylüyormuş.