Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay’ın sır dolu hikayesi! 16 yaşındayken sevgilisiyle...

Bir dönem Asmalı Konak dizisinde Bahar’ın aşk öyküsüne hayat veren güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, o dönem başarısını zirveye taşıdı.

46 yaşındaki ünlü oyuncu kariyeri boyunca dobralığı ve söylemleriyle ön plana çıktı. Birçok dizide gösterdiği başarılı performansıyla izleyicinin gözüne girdi.

Yeşilçay şimdiler de Kanal D ekranlarında yeni başlayan Veda Mektubu dizisinde Alanur karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Başarılı oyuncunun özel hayatı da sık sık araştırılan konular arasında. Özellikle dizilere konu olacak bir hikayesi var ki daha önce kimseler duymamış.

Meğer Nurgül Yeşilçay’da ne gençlik macerası varmış. Henüz 16 yaşındayken yaşadıkları duyanları şoke ediyor. Bakın güzel oyuncu 16 yaşında ne yapmış…

Aşkı uğruna evden kaçmış!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, henüz 16 yaşındayken ailesine gidip evlenmek istediğini söylemiş. Ailesi izin vermemiş tabii ama güzel oyuncu boş durmamış. Kendisinin de sevgilisinin de gözü karaymış.

O dönem deli gibi sevdiği sevgilisiyle evlenmelerine izin verilmeyince “kaçalım bari” demişler. Narlıdere’de kalmaya başlamışlar ancak Nurgül Yeşilçay’ın sevgilisi verem olmuş.

Durum böyle olunca geri dönmek zorunda kalmışlar. Nurgül Yeşilçay bu olaydan sonra babasından ilk kez tokat yediğini söylüyor. Ayrıca sevgilisini görmesine de izin vermemişler. Yeşilçay’ın aşkını Amerika’ya göndermişler. Bu aşk da böyle bitmiş. Yeşilçay’ın bu sır dolu hikayesini duyan şaşıp kalıyor.