Yasak Elma’nın Yıldız’ı gelin oluyor! Eda Ece sevgilisi kim? Buğrahan Tuncer kaç yaşında ve mesleği ne?

Yıllar önce Pis Yedili dizisinde Cimbom karakteriyle izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Eda Ece, ilk bölümü 2018 yılında yayınlanan Yasak Elma dizisiyle büyük çıkış yakaladı.

Dizi de Yıldız karakterine hayat veren Eda ece, sempatisiyle izleyicilerin beğenisini topladı. Şimdilerde 6. sezonuyla yayınlanmaya devam ediyor.

Eda Ece, Anadolu Efes’te forma giyen milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 2019 yılından bu yana aşk yaşıyor. Birbirlerine çokça yakıştırılan çifte daha önce soruları yöneltilmişti.

“Evliliğe doydum, dizilerde dokuz kere evlendim.” diyen Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 8 Haziran’da nikah masasına oturuyor.

Güzel oyuncunun bu mutlu haberinin ardından sevgilisinin hayatı araştırılmaya başladı. Peki Buğrahan Tuncer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler…

Buğrahan Tuncer kimdir?

Buğrahan Tuncer 23 Mart 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Türk milli basketbolcu olan Buğrahan Tuncer, oyun kurucu ve şutör gard pozisyonlarında oynuyor. BSL ve ekiplerinden Anadolu Efes forması giymektedir. Ayrıca Anadolu Efes formasıyla, 2021 ve 2022 yıllarında olmak üzere 2 kez EuroLeague şampiyonluğu yaşadı.