Honda Jazz Crosstar Türkiye'de yeniden satışa sunuluyor: İşte fiyatı
AA & Ensonhaber

kompakt hatchback modeli Jazz'ın Crosstar, 1 milyon 350 bin lira lansman özel fiyatıyla 20 Temmuz'da Türkiye yollarına çıkıyor.

Jazz Crosstar'ın bal peteği ızgarası, marşpiyelleri, ön ve arka tampon tasarımı daha dikkati çekici bir görünüm sağlıyor.

Dış tasarımındaki SUV benzeri görünümünü koruyan Jazz Crosstar'da yine entegre tavan rayları bulunuyor. Elegance donanımındaki tasarım ise şık ve zarif bir karakteri yansıtıyor.

Honda Jazz Crosstar ve Elegance, dış tasarımında olduğu gibi iç mekanda da modern ve minimalist estetiğini koruyor.

Crosstar versiyonunda su tutmayan siyah koltuk kumaşları ön konsoldaki parlak siyah kaplama iç mekanın modern tasarımını tamamlıyor.

Jazz'da iç mekan sade, ergonomik ve kullanışlı tasarımıyla öne çıkıyor. Kullanıcı odaklı ön konsol ferah bir his oluştururken, 7 inç TFT gösterge paneli ve merkezi 9 inç dokunmatik ekran ise yolculukları daha keyifli hale getiriyor.

Sistem, Android Auto ve kablosuz Apple CarPlay akıllı telefon bağlantısı ile destekleniyor

Motor seçenekleri

Honda'nın 20 yılı aşkın deneyimiyle geliştirdiği e:HEV teknolojisi, 1.5 litrelik i-VTEC benzinli motora bağlı iki kompakt elektrik motoru, sabit oranlı şanzıman, lityum iyon batarya ve akıllı güç kontrol ünitesinden oluşuyor.

Gelişmiş e:HEV hibrit sistemin, lityum iyon bataryanın doğrudan elektrikli tahrik motoruna güç sağladığı 'Elektrikli Sürüş', benzinli ve elektrik motorun beraber devrede olduğu 'Hibrit Sürüş' ve benzinli motorun doğrudan tekerleklere güç sağladığı 'Benzinli Sürüş' olmak üzere üç modu bulunuyor.

Sistem, üç sürüş modu arasında otomatik geçiş yaparak kesintisiz, dinamik ve akıcı bir sürüş sağlıyor. Jazz e:HEV güç-aktarma sistemi, güçlü elektrik motoruyla gelişmiş hızlanma performansı sunarken verimlilik sağlayan dinamik sürüş özelliklerini koruyor.

Honda'nın pasif güvenlik teknolojisi çarpışma enerjisini dağıtarak sadece otomobili ve yolcularını korumakla kalmıyor, aynı zamanda diğer araca uygulanan çarpışma enerjisini de azaltıyor.