Davutoğlu kavgacı HDP'lilere sert çıktı
Haber Merkezi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muş'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek programa ve toplu açılış törenine katılmak üzere bugün İstanbul'dan Muş'a gitti.

Davutoğlu, Belediye Meydanı'nda  yaptığı konuşmasında dokunulmazlıklar için toplanılan TBMM Anayasa Komisyonu'nda kavga çıkaran HDP'lileri hedef aldı:

TÜM DOKUNULMAZLIKLAR KALDIRILACAK

"Terör destekçisi malum partinin sırtını dayadığı teröristlere fırsat vermeyeceğiz. Sizlerden oy isterken özgürlük, eşitlik dediler, sonra sırtlarını teröristlere dayadılar. Biz sırtımızı sizlere dayadık, biz sırtımızı Muş'a dayadık. Bu teröristlere arabalarıyla silah taşıdılar. Kendi dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istediler, şov yapmak istediler. Biz dedik ki hodri meydan. Tüm dokunulmazlıklar kaldırılacak.

Davutoğlu kavgacı HDP'lilere sert çıktı

O KİRALIK EŞKIYALAR SALONLARA GİREMEYECEK

Birden paçaları tutuştu. Hani hesap vermekten korkmuyordunuz. İşte biz buradayız. Bu nasıl ikiyüzlülük, bu nasıl sahtekarlıktır. Şimdi de dağdaki terörü Meclis'e taşıyorlar. Ellerinde gelse Anayasa Komisyonu'na çukurlar kazacaklar, barikatlar kuracaklar. Komisyona paralı adamlarını soktular. Hepsi vandallar. O çukurlarını kapattık, o şiddeti Meclis'e getirmenize izin verir miyiz? Teröre bulaşanları görüyoruz ki, bunlar iflah olmuyor. Biz buna asla fırsat vermeyiz. Bu vatan evlatlarını birbirine kırdırımaya izin vermeyiz. O toplantılara giremeyecekler. O salonlara kiralık eşkıyalar giremeyecek. O kiralık provakatörler için yargı süreci başlayacak. Meclis'in kapısının önünden geçemeyecekler"

Davutoğlu kavgacı HDP'lilere sert çıktı VİDEO

Davutoğlu kavgacı HDP'lilere sert çıktı

Dokunulmazlık toplantısında kavga çıktı haberiDavutoğlu kavgacı HDP'lilere sert çıktı