Kılıçdaroğlu kadınlara Kur'an tercümesi önerdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van'da bir araya geldiği kadınlara, Prof. Niyazi Kahveci'nin "İniş Sırası ve Sebepleri ile Kur'an'ı Kerim Tercümesi" kitabını önerdi.

"DİNE KARŞI BİR PARTİ İMAM HATİP KURAR MI"

Kadınların, CHP'ye yönelik din ile ilgili eleştirileri üzerine Kılıçdaroğlu, bu devleti CHP'nin kurduğunu belirterek "CHP'liler Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kurdu. Dine karşı olan parti bunu yapar mı? Bilgili yetişmiş din adamları olsun diye imam hatipler kuruldu. Dine karşı bir parti imam hatip kurar mı? Daha nitelikli insanlarımız yetişsin diye ilahiyat fakültelerini de CHP kurdu. Dine karşı olan bir parti ilahiyat fakültesini kurar mı? İmam hatipleri kuran, Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kuran CHP'dir. CHP iktidarında hiç kimsenin etnik kimliğini, hiç kimsenin inancını, hiç kimsenin yaşam tarzını siyasete malzeme yapmayacağız. Çünkü bizim inancımıza göre insan, Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır ve benim başımın üstünde yeri vardır." dedi.

Kılıçdaroğlu kadınlara Kur'an tercümesi önerdi

YÜKSEKOVALILARA SÖZ VERDİ

Yüksekova'da yaşanan çatışmalar nedeniyle göç etmek zorunda kalan vatandaşlarla da buluşan Kılıçdaroğlu'nun "Sorunlarınızı dile getireceğiz. Sizin Ankara'daki temsilcileriniz olacağız" sözünü verdiği belirtili.