UŞAK 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

İLAN
T.C. UŞAK 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
ESAS NO : 2023/401 Esas

DAVALI : HALİME ÇİÇEK Bostanlı Mah. 1819 Sk No:60/16 Karşıyaka/ İZMİR
Davacı tarafından aleyhinize açılan İpoteğin Fekki davasının yapılan yargılamasında;
Mahkemenizce dava dilekçesinde belirtilen adresinize duruşma gününü bildirir davetiye çıkarılmış olup, adresinizden ayrıldığınız gerekçesiyle tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından dava dilekçesi ve duruşma gününün ilanen tebliğine karar verilmiştir.
Davacı Sabri Baygın dava dilekçesinde özetle; davaya konu Uşak, Merkez, Dikilitaş Mahallesi, 3329 ada 1 parselde bulanan ipoteğe konu borcun ödenmiş olması halinde fekki, ödenmemiş olmaması halinde ise tevdi mahalline bedeli yatırmak üzere süre verilmesini ve dava konusu taşınmazdaki ipoteğin kaldırılmasını talep ve dava etmiştir.
Bilirkişi heyetinin 06.02.2025 tarihli raporunda özetle; davaya konu Uşak, Merkez, Dikilitaş Mahallesi, 3329 ada 1 parsel numaralı taşınmazın değerini etkileyen tüm faktörler incelenmiş ve emsal karşılaştırma yöntemi ile dava tarihindeki arsa değerinin 350.827,84 TL olarak hesaplandığı görüş ve tespitlerine yer verilmiştir.
Ön İnceleme duruşma günü: 13/05/2025 günü saat: 10:05'da duruşmada bizzat hazır bulunmanız, veya kendinizi bir vekille temsil ettirmeniz, HMK.'nun 139. maddesi uyarınca sulh için gerekli hazırlığı yapmanız, duruşmaya sadece taraflardan birinin gelmesi ve yargılamaya devam etmek istemesi durumunda gelmeyen tarafın yokluğunda yapılan işlemlere itiraz edemeyeceğiniz hususu, dava dilekçesinin, bilirkişi raporunun ve ön inceleme duruşma gününün tebliği yerine geçerli olmak üzere ilanen tebliğ olunur.04/03/2025

#ilangovtr Basın no ILN02199025