Uygun fiyatlı Samsung Galaxy M05 tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri
Haber Merkezi

Güney Koreli üreticisi Samsung, giriş ve orta segmentte yer alan Galaxy A ve Galaxy M serisiyle oldukça iyi satış rakamları elde ediyor.

Özellikle Galaxy M serisinde yüksek batarya kapasitelerini tercih eden şirket, seriye yeni bir model daha ekledi.

Samsung, yeni uygun fiyatlı telefonu Galaxy M05 modelini duyurdu. Telefonun fiyatına ve özelliklerine gelin daha yakından bakalım.

SAMSUNG GALAXY M05 NELER SUNUYOR

Galaxy M04 modelinin üst versiyonu olarak karşımıza çıkan Galaxy M05, daha büyük ekran ve daha güçlü işlemciyle geliyor.

HD+ çözünürlük ve 60Hz yenileme hızı sunan 6,7 inç boyutlarında PLS LCD ekrana sahip olan telefon, gücünü Helio P35 işlemcisinden alıyor.

Galaxy M05 modelinin arka kısmında f/1.8 diyafram açıklığı ve AF destekli 50MP ana kamera ve 2MP f/2.4 derinlik kamerası karşımıza çıkıyor. Telefonun ön kısmında ise 8MP f/2.0 bir kamera yer alıyor.

4GB RAM ve 64GB depolama seçeneği ile gelen Galaxy M05, Android 14 tabanlı One UI Core 6.0 ve 25W şarj destekli 5.000 mAh batarya ile kutudan çıkıyor.

SAMSUNG GALAXY M05 FİYATI

2 büyük Android güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncelleştirmesi alacak telefon, 95 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.