
İstanbul'da sürücülerin kavgası, cinayetle sonlandı.
Esenler'de Hamdi Taşkum isimli sürücü, aracını sokağın başına park ettiği sırada yanına Kalender Tohum gelerek evinin önüne park etmemesini söyledi.
Taraflar önce uzun bir süre tartıştıktan sonra Kalender Tohum, Taşkum'un aracının camına yumruk attı ve kavga büyüdü.
GÖĞSÜNDEN BIÇAKLANDI
Babasının kavgada yere düştüğünü gören Şafak Tohum, koşarak olay yerine geldi ve yakınında bulunan bıçak ile aracının içerisinde oturan Hamdi Taşkum'u defalarca bıçakladı.
Çevredekiler hemen araya girerek kavgayı ayırdı, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ
Göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanan Hamdi Taşkum, ambulans ile hastaneye götürüldü.
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Taşkum, hayatını kaybetti.
CİNAYET ANI KAMERADA
İki kişinin tartıştığı ve bir kişinin koşarak olay yerine gelip sürücüyü bıçakladığı anlar, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Olayın ardından Şafak Tohum kaçtı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Bıçaklı saldırgan Şafak Tohumun halen yakalanamadığı öğrenildi.



Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.