
İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Büyükdere Mahallesi'nde bulunan iki katlı ahşap binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.
YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ
İtfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. Yangın, yan binadaki elektrik ve doğalgaz hatlarına sıçramadan kısa sürede kontrol altına alındı.
Soğutma çalışmalarının ardından ekipler bölgeden ayrıldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

MUHTAR CANLI YAYIN YAPTI
Büyükdere mahalle muhtarı Ali Yazıcı, yangının çıktığı ilk anları ve ekiplerin müdahale anlarını cep telefonuyla sosyal medya hesabından yaptı.
MAHALLELİYE SESLENDİ
Muhtar Yazıcı, yayın yaptığı esnada mahalle sakinlerine araçlarını bulundukları yerden kaldırmaları yönünde çağrıda bulunurken, "Sarıyer'den Beşiktaş'tan tüm itfaiyeler geldi müdahale sürüyor" dedi.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.